Tupperware® | Official NL Site - Tupperware Nederland
➔ Gratis verzending  bij bestellingen boven de € 49,-
✔ 30 dagen retourbeleid en geld-terug-garantie

Online bestellen en betalen bij Tupperware: betrouwbaar en veilig

U kunt uw favoriete producten 24 uur per dag eenvoudig online bestellen.
Ons doel is om het online winkelen voor u zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Daarbij hoort ook gemak en maximale veiligheid bij het betalen.

Tupperware biedt de volgende betaalmethoden aan:
iDEAL, AfterPay Riverty, PayPal en creditcard (VISA, Mastercard).

Houd er rekening mee dat niet alle hierboven genoemde betaalmethoden altijd beschikbaar zijn. De betaalmiddelen die wij u kunnen aanbieden kunnen afhankelijk zijn van de bestelwaarde en/of het afleveradres.


Lees meer over de verschillende online betaalmethoden op Tupperware:


iDEAL
Met iDEAL kunt u eenvoudig en veilig betalen via uw eigen bank. Na het afronden van de bestelling selecteert u uw eigen bank en vervolgens wordt u naar de betaalpagina van uw bank geleid. Nadat u bent ingelogd staat hier uw betalingsopdracht ingevuld voor u klaar om de betaling af te ronden.


AfterPay Riverty
Betalen op factuur in slechts enkele stappen. Deze betaalmethode wordt uitgevoerd door AfterPay Riverty en vereist een minimumleeftijd van 18 jaar. Het correct invoeren van uw geboortedatum en telefoonnummer is verplicht zodat AfterPay Riverty een identiteits- en kredietwaardigheidscontrole kan uitvoeren.


PayPal
PayPal biedt u een gemakkelijke, snelle en veilige betaling zonder dat u uw accountgegevens op ons portaal hoeft in te voeren. Tijdens het bestelproces wordt u automatisch doorgestuurd naar de site van PayPal. Daar kunt u inloggen met uw inloggegevens en vervolgens de betaling bevestigen. De afschrijving vindt plaats met een creditcard, automatische incasso of creditering - afhankelijk van de betaalmethode die u op uw PayPal-rekening hebt opgeslagen.


VISA
Op Tel Sell kunt u zonder aarzelen online winkelen en veilig betalen met een VISA-creditcard. De overdracht van uw creditcardgegevens wordt beschermd door een beveiligde SSL-verbinding (Secure Socket Layer). We hebben uw creditcardnummer, de geldigheidsduur en het controlecijfer op de achterkant van uw VISA-creditcard nodig. Volg de gegeven instructies om de bestelling succesvol af te ronden met behulp van de beveiligde code "Verified by VISA". De afschrijving van uw creditcardrekening wordt uitgevoerd zodra de bestelling is voltooid.


Mastercard
In onze online shop kunt u gemakkelijk en veilig betalen met uw Mastercard creditcard. De betaling verloopt via onze betalingspartner volgens de huidige veiligheidsnormen en met behulp van de beveiligde code "Mastercard Identity Check". Wij hebben uw creditcardnummer, de geldigheidsduur en het controlecijfer op de achterkant van uw Mastercard creditcard nodig. De afschrijving van uw creditcardrekening wordt uitgevoerd zodra de bestelling is voltooid.

Heeft u vragen?
Onze klantenservice helpt u graag verder:
―  Bekijk ons ook op  ―
FacebookInstagram
―  Veilig online betalen  ―
iDEALAfterPay RivertyPayPalVISAMastercard
―  Geteste veiligheid  ―
✔ Veilig betalen    ✔ 30 dagen geld-terug-garantie    ✔ Gegevensbescherming
© 2024 Tel Sell part of MediaShop  ·  Tupperware® is a registered trademark of Dart Industries Inc., a subsidiary of Tupperware Brands Corp.
Afdruk  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring

* Wettelijke informatie:

Alle prijzen zijn inclusief wettelijke btw en exclusief verzendkosten. In plaats van prijzen verwijzen naar de voormalige verkoopprijs. De adviesprijs is de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs. Besparing in vergelijking met de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs.

Registratie nieuwsbrief: Uw persoonlijke voucher is eenmalig geldig in de Tupperware online shop (tupperware.nl) en kan niet worden ingewisseld in combinatie met andere voucher codes, promoties of kortingen. De couponwaarde is 10% korting. Een contante betaling of achteraf inwisselen van reeds gedane aankopen is niet mogelijk.

Gratis verzending bij bestellingen boven de 49 EUR. Bekijk details