Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, stemt u ermee in dat wij cookies gebruiken om bezoekersstatistieken samen te stellen, u gerichte inhoud aan te bieden die op uw interesses is afgestemd en de uitwisseling met sociale netwerken te vergemakkelijken.  Meer informatie over cookies en hun instellingen vindt u in ons privacybeleid.

Beleef een Tupperware Workshop

Visual

Tupperware bied oplossingen

We zijn allemaal druk tegenwoordig, hebben en nemen niet veel tijd meer voor het maken van een maaltijd op een doordeweekse dag. Het liefste willen we in een korte tijd iets lekkers in elkaar draaien.. Een gezonde maaltijd voor je kinderen of een gezonde maaltijd voor jezelf? Een culinaire maaltijd op donderdagavond? Voor een verjaardagsfeestje, een etentje, of een andere gelegenheid? Er zijn genoeg redenen om iets te vieren, maar wat maak je dan klaar? Kortom, een hoop vragen waar wij een antwoord op kunnen geven tijdens onze Workshops.

Wat is een Tupperware Workshop ?

Een consulente komt bij jou langs en zal jou en je gasten inspireren met mooie producten, hippe productvideo’s, een heerlijk recept en tips. En dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Een moment van gezelligheid en inspiratie!


Get Inspired!

Ontdek onze Workshops :

Visual

Daylicious

Wil jij ook heerlijke gerechten zoals risotto of een stoofpotje bereiden in een mum van tijd?

Visual

Mom's secret

Heb jij ook van die schatjes? Wil jij voor hen de beste maaltijd maken in een handomdraai?

Visual

Party food

Wil jij inspiratie opdoen voor al je feestjes?

Visual

Fast & healthy

Wil jij met gemak alle ballen hoog houden op een gezonde manier?

Producten kopen of inspiratie opdoen?

> Neem contact op met een Consulent(e) in je buurt
 

Top