Wij gebruiken cookies om uw ervaring met onze website te optimaliseren en voor een onbeperkt gebruik van alle functies. Social media-cookies en reclamecookies van derden bieden u doelgerichte inhoud die is afgestemd op uw interesses, maken interactie met sociale netwerken mogelijk en stellen ons in staat bezoeken te volgen. Meer informatie over deze cookies en de verwerking van uw persoonlijke gegevens vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring. Door te klikken op "accepteren" gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de daarmee gepaard gaande verwerking van uw persoonlijke gegevens. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen door naar de "Cookie-instellingen" onderaan de pagina te gaan.

Terug naar resultaten

Courgettebloempjes

Instructies

Ingrediënten (4 Personen)

  • 1 teentje knoflook
  • 10 tot 12 basilicumblaadjes
  • 200 ml room
  • 2 eieren
  • Zout en peper
  • 2 courgettes (± 450-500 g) 

Duur

15 min.

Kooktijd

50 min.

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Gemiddelde Kostprijs

Laag




Instructies

  1. Verwarm de oven zonder rooster voor op 180 °C.

  2. Pel en snij de knoflook in 2.

  3. Hak de basilicum en de knoflook fijn met de TurboChef.

  4. Doe de room, de eieren, de inhoud van de TurboChef, het zout en de peper in de Shaker 600 ml en schud goed.

  5. Snij de uiteinden van de courgettes en snij vervolgens brede plakjes met behulp van de Click Series en het breed lemmet.

  6. Rol de plakjes op en plaats ze in de holtes van de MultiFlex TupCakes zodanig dat ze een bloem vormen.

  7. Schud nogmaals met de Shaker en giet nadien over de courgettebloempjes.

  8. Plaats onderaan in de oven en bak 50 min op 180 °C. Laat 10 min afkoelen alvorens te ontvormen. 

Welkom!

Vind een Tupperware Consulent(e) in je buurt.

Welkom!

Vind een Tupperware Consulent(e) in je buurt.

Top