Wij gebruiken cookies om uw ervaring met onze website te optimaliseren en voor een onbeperkt gebruik van alle functies. Social media-cookies en reclamecookies van derden bieden u doelgerichte inhoud die is afgestemd op uw interesses, maken interactie met sociale netwerken mogelijk en stellen ons in staat bezoeken te volgen. Meer informatie over deze cookies en de verwerking van uw persoonlijke gegevens vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring. Door te klikken op "accepteren" gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de daarmee gepaard gaande verwerking van uw persoonlijke gegevens. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen door naar de "Cookie-instellingen" onderaan de pagina te gaan.

Terug naar resultaten

Gevulde paprika's met kaas

    Instructies

    Ingrediënten

    • 5 Personen
    • 10 middelgrote paprika’s (150-200 g elk)
    • 600 g tomaten
    • 400 g fetakaas
    • 1 ui
    • 2 teentjes knoflook
    • 4-5 takjes peterselie
    • 100 g zwarte olijven, ontpit
    • 150 g paneermeel
    • zout en peper
    • 30 ml (2 el) olijfolie

    Duur

    20 min.

    Kooktijd

    60 min.

    Moeilijkheidsgraad

    Gemakkelijk

    Gemiddelde Kostprijs

    Laag




    Instructies

    1. Verwarm de oven zonder rooster voor op 220 °C.

    2. Snij de toppen van de 8 paprika’s en verwijder de zaden met de Multi Uitholler. Leg de toppen opzij. Plaats de uitgeholde paprika’s daarna in de UltraPro Basis 3,3 l.

    3. Gebruik de Click Series met universeel lemmet (gekartelde kant) om de tomaten te schillen. Snij ze in 2 en verwijder vervolgens de zaden. Pel de 2 resterende paprika’s en verwijder hun stengels en zaden.

    4. Snij de fetakaas, de tomaten en de 2 gepelde paprika’s in blokjes aan de hand van het AdaptaChef Snijwonder 10 mm.

    5. Pel de ui en de knoflook. Gebruik de TurboChef om ze samen met de peterselie fijn te hakken.

    6. Snij de olijven in fijne schijfjes met het Keukenmes.

    7. Doe de blokjes feta, de tomaten en de paprika’s in de Superkom 4,5 l. Voeg er de inhoud van de TurboChef, de olijven en het paneermeel aan toe. Werk af met zout en peper.

    8. Vul de 8 paprika’s met de mengeling uit de Superkom en plaats er de toppen op. Gebruik de Silicone Keukenkwast en strijk over elke paprika wat olijfolie. Breng op smaak metwat peper en zout.

    9. Bak ze gedurende 1 uur in de oven op 220 °C..

    10. Serveer met salade: 1 paprika als voorgerecht of 2 als hoofdgerecht.

    Welkom!

    Vind een Tupperware Consulent(e) in je buurt.

    Welkom!

    Vind een Tupperware Consulent(e) in je buurt.

    Top