Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, stemt u ermee in dat wij cookies gebruiken om bezoekersstatistieken samen te stellen, u gerichte inhoud aan te bieden die op uw interesses is afgestemd en de uitwisseling met sociale netwerken te vergemakkelijken.  Meer informatie over cookies en hun instellingen vindt u in ons privacybeleid.

Zelfvertrouwen staat je goed

Visual

Tupperware staat al meer dan 60 jaar lang voor de persoonlijke ontwikkeling van vrouwen over de hele wereld. We willen hen mogelijkheden bieden om financieel op eigen benen te staan en/of hun leven te veranderen, te verbeteren. En het belangrijkste: we willen hen zelfvertrouwen geven. 

We zijn verrassend

We willen graag kansen creëren, oplossingen aanreiken en innovatieve Producten ontwikkelen. We zoeken creatieve oplossingen voor de uitdagingen die we tegenkomen. We willen ook dat de keuken een omgeving is vol verrassingen!

We zijn behulpzaam

Zij aan zij kunnen we fantastische dingen realiseren! We bieden onze Consulenten en medewerkers kansen die hun persoonlijke ontwikkeling en hun hele levensloop kunnen veranderen. We begrijpen de ander en geven blijk van empathie.

We zijn stralend

Tupperware is kleurrijk, glanzend, vol energie en leven ... We houden ervan kansen te bieden, onze Consulenten te zien groeien en hen te helpen stralen van zelfvertrouwen. We steken elke dag weer een sprankel creativiteit in alles wat we doen en inspireren anderen om hetzelfde te doen.

We zijn oprecht

Bij elk nieuw hoofdstuk van ons succesverhaal blijven we trouw aan wie we zijn. Dit geldt ook voor iedereen die met ons in zee gaat. We doen ons best om correct te zijn in alles wat we zeggen en doen. We nodigen je uit om net als wijzelf authentiek te blijven.

Top